Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Κορυφαίοι πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες της Αμερικής άσκησαν πιέσεις στον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την υπόθεση του Ανδρέα Γεωργίου


Κορυφαίοι πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες της Αμερικής και συγκεκριμένα του εβραϊκού λόμπυ άσκησαν πιέσεις στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη χώρα τους, για να κλείσει οριστικά το θέμα της παραποίησης χρέους και ελλείμματος της χώρας από τον πρώην επικεφαλής της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας και πρώην στέλεχος του Δ. Ν .Τ., Ανδρέα Γεωργίου.
Συγκεκριμένα ξεκαθάρισαν ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παραπεμφθεί στην ελληνική Δικαιοσύνη για το κακούργημα, που έχει κατηγορηθεί, τόσο από τα πρώην στελέχη της ΕΛ. ΣΤΑΤ.,κ. κ. Ζωή Γεωργαντά, Νικόλαο Λογοθέτη, Νικόλαο Στρόμπλο, αλλά και τους πρώην πρωθυπουργούς, κ.κ. Αντώνη Σαμαρά και Αλέξη Τσίπρα.
Εύλογα αναρωτιόμαστε, γιατί για μια ακόμη φορά, είδαμε και τις πιέσεις των Βρυξελλών για το θέμα, παρεμβαίνουν με τόση αγωνία για τη μη παραπομπή του Γεωργίου.
Θυμίζουμε ότι οι επιτελείς των Βρυξελλών είχαν θέσει ως προαπαιτούμενο τη μη παραπομπή του Ανδρέα Γεωργίου στη συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και έτσι κατάφεραν ως σήμερα να παράσχουν ασυλία, όχι τόσο στον εντεταλμένο τους, που στο κάτω κάτω εντολές εκτελούσε, όσο στους πολιτικούς που είναι οι πρωταγωνιστές της πολιτικής απάτης και προδοσίας!
Αναμένουμε από τον πρωθυπουργό της Ελλάδος να υπερασπισθεί με πράξεις την ανεξαρτησία της Ελληνικής Δικαιοσύνης και να την αφήσει να πράξει απερίσπαστα το καθήκον της.
Όπως περιμένουμε και από την ελληνική Δικαιοσύνη να αρνηθεί τις οποιεσδήποτε εξωτερικές πιέσεις και να εξετάσει κάθε πτυχή, κάθε μαρτυρία αυτής της ζοφερής υπόθεσης
Όσο για τον κ. Ανδρέα Γεωργίου δεν έχει τίποτε να φοβηθεί, αν είναι αθώος .
 Όμως ο τρόπος που έχουν χειριστεί οι εντολείς του την υπόθεση αναδεικνύουν το φόβο τους για την ενοχή του


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου