Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Επίτιμος αρεοπαγίτης κ. Λ. Λυμπερόπουλος: "Δεμένη χειροπόδαρα παρέδωσε τη χώρα στους δανειστές ο Ανδρέας Γεωργίου"


Συγκλονιστικές αποκαλύψεις το επίτιμου αρεοπαγίτη Λουκά Λυμπερόπουλου
Δεμένη χειροπόδαρα παρέδωσε τη χώρα στους δανειστές ο Ανδρέας Γεωργίου
·        Να γιατί έχουν φαγωθεί ντόπιοι και ξένοι να τον αθωώσουν
·        Ο Άρειος Πάγος, όμως ανθίσταται και για δεύτερη φορά έκανε δεκτή την αναίρεση της απαλλαγής του
Έχει φάει τα ... λυσσακά του το διεθνές κατεστημένο , σε συγχορδία με το ντόπιο, που έχει κορόνα στο κεφάλι του το " ό,τι διατάξουν οι έξω", να αθωώσει τον πρώην επικεφαλής της ΕΛ.ΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου δια τις υπηρεσίες που προσέφερε διογκώνοντας ψευδώς το έλλειμμα, αποκρύπτοντας δεκαεπταπλάσια πλεονάσματα, όπως 2 δισ ευρώ των ΝΠΔΔ, αυξάνοντας τις νοσοκομειακές δαπάνες και επιβαρύνοντας το δημόσιο χρέος κατά 21 δισ ευρώ.
Και με τον τρόπο αυτό ο κ. Γεωργίου προσέφερε τις αλυσίδες για να δέσουν οι δανειστές(ΕΕ) χειροπόδαρα τον ελληνικό λαό. Έτσι εξηγείται  και η πρωτοφανής στήριξή του, προφανώς για να μην μιλήσει. Δεδομένου μάλιστα, του ότι ο κ. Γεωργίου δεν αμφισβήτησε την αλλοίωση των πραγματικών στοιχείων.
Και αυτά δεν είναι λόγια του αέρα...
Είναι οι σκέψεις της απόφασης του Αρείου Πάγου, τις οποίες παραθέτει ο επίτιμος αρεοπαγίτης Κ. Λουκάς Λυμπερόπουλος στην επιστολή που έστειλε στην " Καθημερινή" απαντώντας στα άρθρα των δημοσιογράφων Στ. Κασιμάτη και Άγγελου Στίγκου, που δίνουν μάχη για την αθώωση του πρώην επικεφαλής της ΕΛ.ΣΤΑΤ, " επειδή από τα άρθρα τους προκύπτει αφενός ότι αγνοούν πώς έχει η υπόθεση αυτή και αφετέρου ότι περιέχουν μειωτικές για τους δικαστές που εξέδωσαν την κρινόμενη απόφαση εκφράσεις, θεωρώντας επιβεβλημένο να αποκαταστήσω την αλήθεια."
Και παραθέτει τις σκέψεις της απόφασης του Αρείου Πάγου, που απαντούν σε όλα τα ερωτήματα των αρθρογράφων:
" Ο κ. Γεωργίου και οι λοιποί συγκατηγορούμενοί του παρέβησαν τους προαναφερόμενους κανονισμούς της  Ευρωπαϊκής Ενώσεως ( παρατίθενται ακριβώς οι παραβιάσεις) παραποίησαν στοιχεία " για να υπολογιστεί ένα ψευδώς διογκωμένο έλλειμμα για το έτος 2009, " απέκρυψαν δεκαεπταπλάσια πλεονάσματα", " διόγκωσαν τις νοσοκομειακές δαπάνες, " για το έτος 2009 αποκρύφτηκε από τους κατηγορούμενους πλεόνασμα των ΝΠΔΔ ίσο με 2 δισ ευρώ", θεμελιώνεται η πράξη της ψευδούς βεβαίωσης από τους κατηγορουμένους" , " η μονοπρόσωπη ... επιβάρυνε το δημόσιο χρέος με 21 δισ ευρώ ποσό που κατένειμε αυθαίρετα και εγκληματικά σε τέσσερα έτη, 2006, 2007, 2008 και 2009, και η διαπίστωση ότι υπάρχει καταφανής παραποίηση στοιχείων".
Και κλείνει την επιστολή τουο κ. Λυμπερόπουλος ως εξής:
" Αυτά τα ολίγα. Ελπίζω ότι αρκούν για να διαπιστώσουν οι διακεκριμένοι για την οξύνοια και την ευθυκρισία τους αρθρογράφοι της έγκριτης εφημερίδας σας ότι τουλάχιστον βιάστηκαν να χαρακτηρίσουν τον κ. Γεωργίου αθώο και μάλιστα ανηλεώς καταδιωκόμενο. Καταδιωκόμενο από ποιον; Από τη Δικαιοσύνη; Μα η Δικαιοσύνη καταδιώκει τους εγκληματίες"
Διαβάστε το περιεχόμενο της επιστολής καταπέλτη του επίτιμου αρεοπαγίτη προς τον Διευθυντή της εφημερίδας " Καθημερινή" στο κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας " Το Παρόν"
Για την αντιγραφή:
*** Πυρήνας Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου