Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Ζωή Γεωργαντά: Ο Ξεπεσμός του κυρίου Τσίπρα δεν έχει όρια. Πολιτικός δούλος της Κομισιόν και των Βρυξελλών ο πρωθυπουργός.



Δήλωση βόμβα της Ζωής Γεωργαντά, με αφορμή την παραδοχή του πρωθυπουργού της Ελλάδος, Αλέξη Τσίπρα, σε γερμανική εφημερίδα, πως αν του ζητηθεί, η ελληνική κυβέρνηση να παραστεί ακόμα και ως μάρτυρας υπερασπίσεως, του χαλκευτή των στατιστικών στοιχείων, Ανδρέα Γεωργίου, θα το κάνει.
''Ο Ξεπεσμός του κυρίου Τσίπρα, δεν έχει όρια''


Και συνεχίζει:

'' Άς έλθει στο Κακουργιοδικείο μεθαύριο ως μάρτυρας στήριξης του Γεωργίου και της Κομισιόν που, χάλκευσαν τα στατιστικά στοιχεία για να ρίξουν την χώρα μας στα νύχια των αρπαχτικών ελίτ. 
Τί θα πεί στο κακουργιοδικείο η πολιτική κακομοιριά του;
Ντροπή σε όσους έντιμους Συριζαίους παραμένουν ακόμα στην Βουλή ή στα Υπουργεία. 
Έντιμοι;; πώς μπορούν να είναι;;; 
Βέβαια, μπορεί να λέει μπλα μπλα ό,τι μπούρδες του υπαγορεύουν από το κονκλάβιο των Βρυξελλών για να πάρει τα αχρείαστα δανεικά φορτώνοντάς τα στην πλάτη μας, νομίζοντας ότι τον πιστεύουν ότι θα έλθει στο κακουργιοδικείο!!! Ως πολιτικό δούλο τον αντιμετωπίζουν στις Βρυξέλλες.

Και τον δούλο κανείς δεν τον σέβεται, απλά τον χρησιμοποιούν και όταν πλέον δεν τον χρειάζονται τον πετάνε στο καλάθι των αχρήστων. 

Αυτή θα είναι και η τύχη του κυρίου Πρωθυπουργού μας και ας του τάζουν τώρα, όπως εκτιμώ, ότι θα τον κάνουν και αυτόν πρόεδρο σε κάποιο διεθνή Οργανισμό. 
Δεν έχει καταλάβει η πολιτική φτώχεια του ότι αυτός δεν είναι Σόιμπλε που τον κάθισαν στην προεδρία της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας. 
Αυτός δεν είναι Άριος, είναι ένας πολιτικός Γραικύλος. 
Πάντως, αν οι Έλληνες νομίζουν ότι είμαστε πολύ "μικροί" για να έχουμε επίδραση στα γεγονότα αυτά που μας εξευτελίζουν, θα πώ ό,τι μου είπε ένας πατριώτης Αφρικάνος: Μπες μέσα σε ένα κλειστό δωμάτιο με μερικά κουνούπια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου