Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Ζωή Γεωργαντά: Μη νομίζετε ότι βγαίνουμε από τα Μνημόνια, είναι ένα τεράστιο ψέμα. Η μόνη ελπίδα μας είναι ο Άρειος Πάγος, αν προχωρήσει και εφαρμόσει τον νόμο στην υπόθεση της απάτης με τα στατιστικά στοιχεία

Στη συνέντευξη που ακολουθεί η κ. Ζωή Γεωργαντά, πρώην μέλος της ΕΛ.ΣΤΑΤ, στατιστικός επιστήμονας, η Ελληνίδα που επί 8 πλέον χρόνια δίνει τη μάχη για να αποδειχθεί η αλλοίωση των οικονομικών στοιχείων του 2009, μας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις στο θέμα αυτό.
Αποκαλύπτει επίσης ότι κατά του βουλεύματος  969/26-5-2017, με το οποίο αθωωνόταν ο Ανδρέας Γεωργίου, έχει προταθεί και συζητηθεί Αναίρεση από το Συμβούλιο του Αρείου Πάγου στις 20 Οκτωβρίου 2017, αλλά η απόφαση δεν έχει ακόμα δημοσιοποιηθεί
Από τη μεριά μας να εκφράσουμε το σεβασμό και το θαυμασμό μας στην κ. Γεωργαντά, που με πίστη, προσήλωση στο αγώνα της αποκάλυψης της αλήθειας, παρά το τεράστιο προσωπικό κόστος επιμένει να δίνει τη μάχη για την Πατρίδα μας

Διαβάστε όλη την αποκαλυπτική συνέντευξη:

ΣΤ: Κυρία Γεωργαντά μήπως μπορείτε να μας ενημερώσετε για τα γεγονότα μετά την τελευταία καταδίκη του Γεωργίου, πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, με δύο χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή χωρίς ελαφρυντικά για την ποινική παράβαση καθήκοντος.
ΖΓ: Κατ’ αρχήν ζητώ συγγνώμη για την καθυστέρηση συμπλήρωσης της συνέντευξης που μου πήρατε. Ήμουν τρομερά απασχολημένη. Ξέρετε, μου άσπρισαν τα μαλλιά και ακόμα η εθνική αυτή υπόθεση δεν έχει βρει την τελική δικαίωση για τον λαό μας που ουσιαστικά τον καταλήστεψαν οι Βρυξέλλες και το Λουξεμβούργο, εννοώ η μη εκλεγμένη ελίτ που κυβερνά την Ευρώπη, μάλιστα χωρίς αντίδραση από τους εκλεγμένους εκπροσώπους των Ευρωπαϊκών χωρών.
Ο Γεωργίου καταδικάστηκε με την ποινή που λέτε την 1η Αυγούστου 2017 μετά από τρεις ημέρες δίκη που εκτείνονταν από τις 29 Μαΐου μέχρι την απόφαση του Αυγούστου. Το γνωρίζετε καθόσον ήσασταν και η ίδια παρούσα μαζί με πολύ άλλο κόσμο σε ολόκληρη την διαδικασία. Όπως θα θυμόσαστε, η δίκη αυτή έγινε κατ’ έφεση που ασκήθηκε από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, μετά από αίτησή μας (εμού και του Λογοθέτη) λόγω του ότι είχε προηγηθεί η πρωτόδικη δίκη στην οποία ο Γεωργίου αθωώθηκε για την παράβαση καθήκοντος. Η πρωτόδικη απόφαση ήταν κατά την γνώμη μας μια παρωδία δίκης όπου με συνοπτικές διαδικασίες (όπως στην Βουλή περνούσαν και περνούν τα Μνημόνια) το Τριμελές Πλημμελειοδικείο κατέληξε, χωρίς ουσιαστικά νομικό σκεφτικό, θα έλεγα, στην κατάλυση του κράτους δικαίου προσπερνώντας τον νόμο. Για τον λόγο αυτό ζητήσαμε από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών να ασκήσει έφεση υπέρ του νόμου.
ΣΤ: Θα σας διακόψω για να μας θυμίσετε το κατηγορητήριο της παράβασης καθήκοντος του Γεωργίου.
ΖΓ: Ναι, είναι σημαντικό να το θυμίσουμε αυτό διότι έχουμε πρόσφατες εξελίξεις σε σχέση με το αποτέλεσμα της δίκης της 1ης Αυγούστου 2017.
Το κατηγορητήριο για την ποινικού χαρακτήρα παράβαση καθήκοντος που είχε προκύψει από όλη την προηγούμενη δικαστική διερεύνηση ήταν το εξής:
(1) Παραπλάνηση του Ελληνικού κράτους δια του ψεύδους
(2) Μη-σύγκληση συνεδριάσεων του ΔΣ, και
(3) Παράνομη διαβίβαση των στοιχείων του δημοσίου χρέους και ελλείμματος στην Eurostat.
Και τα τρία αυτά εγκλήματα συνθέτουν την παράβαση καθήκοντος επί μακρόν χρόνο διότι ο Γεωργίου εκ προθέσεως διασάλευσε την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας που εκ του νόμου είχε υποχρέωση να τηρεί.
Η διάπραξη των παραπάνω ποινικών εγκλημάτων αποσκοπούσε στο να προσκομίσει στον εαυτό του και σε άλλον ηθικό και υλικό όφελος καθόσον αφενός αμειβόταν ταυτόχρονα και από το ΔΝΤ και από την ΕΛΣΤΑΤ, που ήταν κατάφορη παραβίαση του νόμου, και αφετέρου σφετερίστηκε τις αρμοδιότητες του 7-μελούς Συλλογικού Οργάνου Διοίκησης της ΕΛΣΤΑΤ, ώστε να εμφανίζεται αυτός ως μονοπρόσωπο όργανο διοίκησης της ΕΛΣΤΑΤ.
Με τον τρόπο αυτό, δηλαδή δια της παράβασης καθήκοντος, αφενός φούσκωσε τεχνηέντως και ανενόχλητος το δημόσιο έλλειμμα του 2009 και αφετέρου εμπόδισε την ανάπτυξη της χώρας μας, προκάλεσε δε την συσσώρευση άδικου και επονείδιστου χρέους στην Ελλάδα και το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου μας.
ΣΤ: Είστε πολύ ακριβής και πλήρης. Πέστε μας τώρα τις εξελίξεις αφενός με τα εγκλήματα της παράβασης καθήκοντος και αφετέρου με το άλλο έγκλημα της εθνικής προδοσίας, δηλαδή με το κακούργημα του ψευδούς φουσκώματος του δημοσίου χρέους και ελλείμματος της Ελλάδας.
ΖΓ: Όπως γνωρίζετε, ο Γεωργίου καταδικάστηκε με 2 χρόνια φυλακή μόνο για το τρίτο σκέλος του εγκλήματος της παράβασης καθήκοντος, ενώ αθωώθηκε για τα άλλα δύο σκέλη. Αμέσως μετά την απόφαση του τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων, στις 2 Αυγούστου 2017, εγώ και ο Λογοθέτης με την νομική βοήθεια του κ. Ιωάννη Σακκά, πρώην Εισαγγελέως και νυν δικηγόρου παρ’ Αρείω Πάγω, που ηγείται σήμερα του Κινήματος Δικαιοσύνης, υποβάλαμε αίτηση Αναίρεσης στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κατά των δύο σκελών της παράβασης καθήκοντος για τα οποία ο Γεωργίου αθωώθηκε. Επίσης, όπως έχουμε μάθει, και ο Γεωργίου ζήτησε αναίρεση κατά της καταδίκης του.
Οι αιτήσεις αυτές (και η δική μας και του Γεωργίου) συζητούνται στις 16 Μαρτίου 2018. Αναβλήθηκε η συζήτηση που είχε οριστεί για τις 2 Μαρτίου 2018.
ΣΤ: Μήπως έχετε κάποια σκέψη γιατί οι αιτήσεις αυτές συζητούνται τόσο αργά και μάλιστα γιατί η συζήτηση της 2 Μαρτίου αναβλήθηκε;
ΖΓ: Έχω, μάλλον έχουμε κάνει κάποιες σκέψεις. Έχουμε την εντύπωση ότι η κυβέρνηση έχει ζητήσει την καθυστέρηση αυτή προκειμένου να γίνει η τρίτη αξιολόγηση και να πάρουμε την … δόση μας. Γι’ αυτό και το έβαλαν στις 16 Μαρτίου. Όμως, αυτά τα πολιτικά κόλπα δεν θα έχουν σταματημό γιατί μετά θα έχουμε την τέταρτη αξιολόγηση, και άλλα Μνημόνια, κοκ. Μη νομίζετε ότι βγαίνουμε από τα Μνημόνια, είναι ένα τεράστιο ψέμα. Η άποψή μου είναι ότι θα μας ισοπεδώσουνε οικονομικά πλήρως, θα μας πάνε στα τάρταρα. Η μόνη ελπίδα μας είναι ο Άρειος Πάγος, αν τολμήσει να προχωρήσει σύμφωνα με τον νόμο, παρά τις πιέσεις που πρέπει να δέχεται σε καθημερινή βάση, αν προχωρήσει και εφαρμόσει τον νόμο στην υπόθεση κυρίως αυτή, της απάτης με τα στατιστικά στοιχεία. Αν αυτό γίνει, θα μπορέσουμε να πάρουμε με το σπαθί μας πίσω τα κλοπιμαία από τις Γερμανικές και Γαλλικές τράπεζες και τους εκπροσώπους τους στις Βρυξέλλες, το Λουξεμβούργο και την Φρανκφούρτη. Μόνο τότε θα βγούμε από τα Μνημόνια.
Βέβαια οι πιέσεις των κυβερνήσεων προς την Δικαιοσύνη βασικά προέρχονται από το κονκλάβιο των Βρυξελλών, αλλά οι Ελληνικές κυβερνήσεις δεν έχουν το σθένος να υπερασπιστούν τα δικαιώματα του Ελληνικού λαού. Μάλλον οι εκπρόσωποί τους χρηματίζονται και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το γέμισμα της τσέπης τους και της τσέπης των οικογενειών τους. Έτσι, οι Ελληνικές κυβερνήσεις έχουν μετατραπεί σε σκλάβους του χρήματος και κατά συνέπεια σε προδότες του λαού μας. Αν τύχει και κάποιος πολιτικός δείξει τάσεις υποστήριξης της εθνικής κυριαρχίας, τον εξουδετερώνουν πάραυτα οι ξένοι με την αγαστή σύμπραξη των ντόπιων ανδρεικέλων τους. Η Ελληνική ιστορία είναι γεμάτη από τέτοιους, εννοώ από Έλληνες (μάλλον Ελληνόφωνους) που είναι ανδρείκελα των ξένων συμφερόντων, με το αζημίωτο βέβαια.
Επί τη ευκαιρία, θα σας πώ ότι λόγω προαπαιτούμενου για να πάρουμε την … δόση μας, η κυβέρνηση έδωσε στον Γεωργίου 7500 ευρώ για τα δικαστικά του έξοδα. Όμως, όπως έγραψαν τον νόμο για να δώσουν τα λεφτά αυτά στον Γεωργίου, ο νόμος κάλυπτε και τον Διευθυντή Εθνικών Λογαριασμών της ΕΛΣΤΑΤ, τον κ. Νικόλαο Στρόμπλο! Έτσι, έδωσαν και στον Στρόμπλο 7000 ευρώ. Όμως, καλύπτεται και ο κ. Λογοθέτης και θα ζητήσει και αυτός 7000 ευρώ. Εγώ δεν καλύπτομαι διότι δεν ήμουν ποτέ κατηγορούμενη.
ΣΤ: Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Μήπως μπορείτε να μας πείτε δυό λόγια και για το έγκλημα της εθνικής προδοσίας, πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή;
ΖΓ: Όπως θα γνωρίζετε, το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών με κατά την γνώμη μας τελείως σαθρά, και ουσιαστικά με πολιτικά κριτήρια, και όχι με βάση τον νόμο Δικαίου, αθώωσε τον Γεωργίου από την Εθνική προδοσία με το βούλευμα 969/26-5-2017. Κατά του βουλεύματος αυτού έχει προταθεί και συζητηθεί Αναίρεση από το Συμβούλιο του Αρείου Πάγου στις 20 Οκτωβρίου 2017, αλλά η απόφαση δεν έχει ακόμα δημοσιοποιηθεί. Για τους λόγους που είπα προηγουμένως. …πιέσεις προς την Δικαιοσύνη.
ΣΤ: Έχετε να μας πείτε κάτι άλλο;
ΖΓ: Θέλω να πώ ότι η αλλοίωση των στοιχείων φαίνεται ότι συνεχίζεται. Όμως, έχουν αρχίσει να μειώνουν το έλλειμμα του 2009!! Απίστευτο, αλλά αληθινό. Μάλλον έχουν πάρει από τις καταθέσεις και ανακοινώσεις μας κάποια δεδομένα και μυστικά μειώνουν το έλειμμα του 2009. Αυτό φανερώνει την απάτη τους σε βάρος της χώρας μας. Αλλά κοιτάζουν πώς θα περιμαζέψουν την απάτη αυτή γιατί μυρίζονται ότι το κακουργιοδικείο πλησιάζει με τεράστιες αποκαλύψεις της απάτης Παπακωνσταντίνου-Ράντερμάχερ-Γεωργίου. Και κάτι ακόμα: η κυβέρνηση έδωσε 7500 ευρώ στον Γεωργίου. Όμως αυτός έχει μαζέψει (μάλλον παράνομα) 14000 ευρώ από παγκόσμιο έρανο που έστησε προφανώς η Eurostat (Ράντερμάχερ), και 4000 δολάρια ΗΠΑ (μέχρι στιγμής) από έρανο που στήθηκε πάλι προφανώς από τους ίδιους της Eurostat και ο οποίος παγκόσμιος έρανος τρέχει ακόμα. Ο εκβιασμός από τον Γεωργίου προς την Eurostat μάλλον πάει καπνός: «προστατέψτε με, δώστε μου λεφτά, αλλιώς θα τα … ξεράσω όλα, στην φυλακή δεν θα πάω μόνος».
ΣΤ: Σας ευχαριστούμε πολύ κυρία Γεωργαντά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου