Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Ο αγώνας για την ΕΛ.ΣΤΑΤ. είναι η μεγαλύτερη ειρηνική επανάσταση ενάντια στο προμελετημένο έγκλημα κατά της Ελλάδας




Ο αγώνας για την ΕΛ.ΣΤΑΤ. είναι η μεγαλύτερη ειρηνική επανάσταση ενάντια στο προμελετημένο έγκλημα κατά της Ελλάδας
Όταν οι μάχες μας έχουν στόχο το γενικότερο καλό της Πατρίδας,  έχουν τις περισσότερες ελπίδες νίκης...
Όσο αντιμετωπίζουμε τα θέματα υπό το πρίσμα των δικών μας είτε συντεχνιακών είτε προσωπικών συμφερόντων η κατάσταση θα διαιωνίζεται.
Δεν είναι τυχαίο το ότι όταν εξερράγη η Ελληνική Επανάσταση, η Ιερά Συμμαχία συνεδρίαζε στο Τροπάου με αντικείμενο την έκρηξη, στο Πεδεμόντιο, την Νεάπολη και την Ισπανία, επαναστατικών κινημάτων κοινωνικού χαρακτήρα (οι λεγόμενοι «Καρμπονάροι»).
Ο Μέτερνιχ ζήτησε αμέσως να συμπεριληφθεί η Ελληνική Επανάσταση στον κατάλογο και να αποσταλούν ευρωπαϊκά στρατεύματα για να κατασταλεί βίαια. 
Ο Καποδίστριας αντέδρασε, με το επιχείρημα ότι η Ελληνική Επανάσταση δεν ήταν εγχείρημα κοινωνικής ανατροπής αλλά εθνικής χειραφέτησης ενός πανάρχαιου ευρωπαϊκού έθνους από έναν ωμό Ασιάτη δυνάστη. 
Τελικώς ο Καποδίστριας υπερίσχυσε, και στην απόφαση του συνεδρίου, που εξεδόθη στις 12 Μαΐου 1821, καταδικάζονταν τα διάφορα επαναστατικά κινήματα αλλά σε αυτά δεν συμπεριλαμβανόταν η Ελληνική Επανάσταση.
Η συσπείρωση, λοιπόν γύρω από αυτό τον εθνικό αγώνα ενάντια στην υπονόμευση και τα δεινά που επέφερε στο λαό μας το έγκλημα κατά της Ελλάδας είναι επιτακτική ανάγκη.
Πρέπει και ο τελευταίος Έλληνας να πεισθεί ότι καταλύεται η έννοια του ελληνικού κράτους,η έννοια του Δικαίου η ίδια τη Δημοκρατία, όταν θεωρείται προαπαιτούμενο η οποιαδήποτε ασυλία του Ανδρέα Γεωργίου.
Ο αγώνας για την ΕΛ.ΣΤΑΤ. είναι η μεγαλύτερη ειρηνική επανάσταση για τη σωτηρία της Πατρίδας και ενάντια σε όλους αυτούς που εκτέλεσαν και εκτελούν το εθνικό έγκλημα

                              ***ΕΛ.ΣΤΑΤ. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου