Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

" Η αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι" απέναντι στο εθνικό θέμα της παραποίησης των οικονομικών στοιχείων του 2009!


Η μεθόδευση Γεωργίου συγκάλυψε αναίσχυντα το σκάνδαλο των Swaps του Σημίτη που έπρεπε να φανούν στο έλλειμμα του 2009 και εκεί να αποκαλυφθεί όλη η μεθόδευση που κατέστρεψε την Ελλάδα. 

Αντ’ αυτού ο Γεωργίου φρόντισε και κάλυψε τις μεθοδεύσεις Σημίτη, ο υπέρογκος δανεισμός από το ΔΝΤ που εξόργισε ακόμα και επιτελείς του ταμείου, εξαφάνισε τα swaps που έληγαν το 2010 και το 2011. Με την πολιτική καθοδήγηση του Παπακωνσταντίνου που βρέθηκε από το πουθενά Υπουργός Οικονομικών, ενώ την μαύρη περίοδο σύναψης των Swaps ήταν ο στενός συνεργάτης του Κώστα Σημίτη. 

Φυσικά ο «Ευρωπαϊστής» Γεωργίου δεν παρέδωσε ποτέ στην Κομισιόν τα στοιχεια για τα Swaps ώστε να ολοκληρωθεί η δικαστική έρευνα κατά της Goldman Sachs.

Έπειτα ήλθε ο Σαμαράς, ο μέγας ευεργετης του Σημίτη που ξέπλυνε όχι μόνον το ΠΑΣΟΚ αλλά προσωπικά τον Γεωργίου από τις ποινικές του ευθύνες. 

Από κοντά και ο κύριος Αλέξης Τσίπρας και ο συγκυβερνήτης του, ο Πάνος Καμμένος, οι οποίοι κατακεραύνωναν το εθνικό έγκλημα, έστησαν δύο επιτροπές στη Βουλή, που το ανέδειξαν και υπέγραψαν κατόπιν και με τα δύο χέρια τα παραποιημένα στοιχεία.

Το χειρότερο;;; Ο νυν πρωθυπουργός δήλωσε προσφάτως ότι θα υπερασπισθεί τον Γεωργίου σε ενδεχόμενη δίκη!! Αυτό δεν είναι απλά θράσος... Αυτό είναι " η αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι" μπροστά στην εξουσία και στα " μπράβο " των δανειστών!

 Όχι, δεν είναι απλά απατεώνες... 

Είναι κυριολεκτικά ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου