Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Σέβας στα πρώην στελέχη της ΕΛΣΤΑΤ που κατάφεραν με τον αγώνα τους να ελπίζει ο ελληνικός λαός στη δικαίωση της αλήθειας

Ο Γιώργος Παπανδρέου σε κάθε δήλωσή του για το θέμα των παραποιημένων στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ, αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι να κάνει την παραμικρή αναφορά στους καταγγέλλοντες από τον Οκτώβριο του 2010 το εθνικό αυτό έγκλημα!
Τα πρώην στελέχη της ΕΛΣΤΑΤ, Ζωή Γεωργαντά, Ν.Λογοθέτης και Ν. Στρόμπλος τεχνηέντως απαξιώνονται, καθώς στο " κατηγορητήριο" του Παπανδρέου και των συνεργατών του δε συμπεριλαμβάνονται τα ονόματά τους και ο εθνικός ολετήρας επικεντρώνεται στην επιχειρηματολογία με την οποία μας οδήγησε στο μηχανισμό στήριξης, στοχοποιώντας την κυβερνητική περίοδο 2004-2009.
Η τακτική αυτή έχει ως στόχο :
Να περίορίσει την έκταση του θέματος, υποβιβάζοντας τη σημασία του, αποσιωπώντας ότι οι κύριοι κατήγοροί του είναι άνθρωποι οι οποία τοποθετήθηκαν από τον Παπακωνσταντίνου, επειδή νόμιζαν ότι θα υπάκουαν στις εντολές του Γεωργίου σαν άβουλα όντα! Και βεβαίως να περάσει στη συνείδηση των πολιτών ότι στην περίοδο Καραμανλή εκτινάχθηκαν τα ελλείμματα και το χρέος.
Η ίδια η κυρία Γεωργαντά έχει κατά καιρούς αποκαλύψει τη σχέση της με τον Αντρίκο Παπανδρέου , αλλά σα γνήσια Ελληνίδα, μόλις αντιλήφθηκε την ολέθρια μεθόδευση του Παπανδρέου, βγήκε και την κατάγγειλλε δημόσια!
Αυτά τα " ξεχνάει " ο Νέρωνας της Ελλάδας, Γεώργιος Παπανδρέου! Όπως τα ξεχνάνε όλοι πλέον!
Δυστυχώς για τον Παπανδρέου, τους αυτόκλητους υπερασπιστές του Γεωργίου σαν τον κ. Κρέμερ, που δήλωσε μέσα στο άγχος του για την αποκάλυψη της αλήθεας ψευδώς ότι η ελληνική Δικαιοσύνη τον καταδίκασε για το θέμα της παραποίησης των στατιστικών στοιχείων του 2009 ( Μεγάλη πρεμούρα έχουν. Φανταστείτε τι θα κάνουν, όταν γίνει η δίκη) αλλά και για όλους όσοι υπονομεύουν με πολλούς τρόπους το θέμα Γεωργίου και ΕΛΣΤΑΤ, όλα τα προηγούμενα χρόνια, ο ελληνικός λαός είδε ποιοι έδωσαν μάχες για να αναδείξουν τη μεγάλη ατή εθνική προδοσία!
Τα πρόσωπά τους είναι γνωστά και πεντακάθαρα, τίμια και παρόλο τον πόλεμο που δέχθηκαν δεν έκαναν ούτε μια στιγμή πίσω!
Το πρόσωπο της κυρίας Γεωργαντά θα στοιχειώνει τον ύπνο και τον ξύπνιο του επαρμένων, πολιτικών καθαρμάτων, που σίγουροι για τη διάσωσή τους, απαξιώνουν αυτούς που έδωσαν μάχη για την Ελλάδα και μόνο και που ο λαός μας με υπερηφάνεια τους αποκαλεί ΕΛΛΗΝΕΣ!
Σέβας από όλους μας στην Ελληνίδα, Ζωή Γεωργαντά!
Σέβας και στους κ.κ. Λογοθέτη και Στρόμπλο!
Χωρίς τον άοκνο και άδολο αγώνα τους, σήμερα δε θα μπορούσαμε να ελπίζουμε ότι θα τιμωρηθούν όλοι όσοι πρόδωσαν την Πατρίδα μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου